OVER FOEFIT

Loop jezelf vitaal!

Al op jonge leeftijd wist ik al dat ik sportleraar wilde worden. Ik heb heel veel sporten gedaan zoals voetbal, turnen, basketbal, tafeltennis, skeeleren, golfen en uiteraard hardlopen. Na mijn middelbare school de keuze verlegd van sport naar de IT wereld, maar heb ik nooit mijn passie voor de sport verloren. Ben altijd blijven hardlopen, maar pas in 2000 mijzelf aangesloten bij een hardloopvereniging.

Daarmee werd ook de passie weer verder aangewakkerd en heb ik mij verder verdiept in de loopsport en -wereld. Ondertussen heb ik mijn trainersdiploma niveau 3 bij de Atletiekunie behaald en ben ik gecertificeerd runningtherapeut.

Ik beschik over een ruime hardloopervaring, waaronder vele marathons, en heb daarom een schat aan waardevolle informatie die ik graag met je wil delen. Ik ben zeer geïnteresseerd in de mens achter de loper en wil zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de loopsport zodat zij zich (weer) lekker in hun lijf en in hoofd  voelen!

Ik ben van mening dat hardloopplezier begint met het bewust kunnen genieten van het bewegen in de natuur. Uiteraard zijn prestaties en ambities belangrijke zaken, maar deze zouden niet de boventoon moeten voeren om langdurig plezier te (blijven) houden bij het hardlopen. Loop dus lekker in het bos, park, strand of straat en geniet van de buitenlucht!

Andy Foe